Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Οι Βρετανοί εντυπωσίασαν τα μέλη της ΔΟΕ για τους Αγώνες του 2012

Εντυπωσιασμένη δηλώνει η Επιτροπή Ελέγχου της ΔΟΕ τόσο από το σχεδιασμό των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο το 2012, όσο και από τις εγκαταστάσεις. Η 8η επίσκεψη των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής δίνει «πράσινο φως» στους Βρετανούς για τις δοκιμαστικές διοργανώσεις – test event – που θα γίνουν τους επόμενους μήνες με πρώτη αυτή της ποδηλασίας στο νέο ποδηλατοδρόμιο στο Ολυμπιακό Πάρκο.
Σε τελική φάση παράδοσης είναι και το Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά και το Ολυμπιακό Χωριό που είδαν από κοντά τα μέλη της ΔΟΕ. Ο πρόεδρος της επιτροπής, γνώριμος στη χώρα μας, Ντένις Όσβαλντ (επικεφαλής της ομάδας και για την Αθήνα το 2004) διαπίστωσε ότι «οι αθλητές είναι στο επίκεντρο των Αγώνων». Και επειδή η ΔΟΕ ποτέ δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένη ζήτησε από τους διοργανωτές να επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους στις λεπτομέρειες και στις δοκιμασίες που θα κρίνει ετοιμότητα εγκαταστάσεων, αλλά και προσωπικού σε συνθήκες αγώνων.
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Λονδίνο θα αρχίσουν στις 27 Ιουλίου 2012 και στη φωτό διακρίνεται το κολυμβητήριο, η σκεπή του οποίου θυμίζει «κύμα».