Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Δεν πήραν χαμπάρι τι έγινε στην Οργανωτική Επιτροπή

Στις προθέσεις μας, εδώ και χρόνια που υπάρχει το συγκεκριμένο ιστολόγιο θα έχει διαπιστώσει ότι με σοβαρότητα, ψυχραιμία και αντικειμενικότητα προσεγγίζουμε όλα τα θέματα. Όμως υπάρχουν πράγματα που μας ανεβάζουν την… πίεση. Η ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής δείχνει ότι οι άνθρωποι δεν έχουν επαφή με το… περιβάλλον και επιβεβαιώνει όσα έχουμε γράψει στο παρελθόν, ότι ουδέποτε είχαν.
Όχι μόνο δεν κατάλαβαν ότι μας πήραν τους Αγώνες του 2013, αλλά δεν αντιλαμβάνονται ούτε τους λόγους, διότι όπως λένε στην ανακοίνωσή τους «τα είχαν συμφωνήσει με τη ΔΕΜΑ».
Και το καλύτερο μας το άφησαν για το… τέλος: «Θα συνεδριάσει άμεσα το ΔΣ για να καθορίσει τις επόμενες κινήσεις».
Μα δεν κατάλαβαν ακόμα;
Τους πήραν τους αγώνες, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στη 60χρονη ιστορία των Μεσογειακών, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει τα τελευταία 40 χρόνια που η Ελλάδα είχε δημιουργήσει σχολή επιτυχημένων διοργανώσεων και σειρά στελεχών που συμβούλευαν ή εξακολουθούν να συμβουλεύουν ακόμα και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

Θαυμάστε τη ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής:
«Η Οργανωτική Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων Βόλος 2013 (ΟΕΜΑ Βόλος 2013) είχε ως αποστολή την επιτυχημένη τέλεση των XVII Μεσογειακών Αγώνων. Η δέσμευση αυτή βασιζόταν σε σχεδιασμό και υλοποίηση σχετικών δράσεων εντός συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων και εξορθολογισμένου προϋπολογισμού.
Η αναγνώριση της προόδου των εργασιών της ΟΕΜΑ Βόλος 2013, αλλά και η συνέπεια της τήρησης των συμφωνηθέντων πλάνων από την Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) ήταν δεδομένη. Είχε ήδη αναγνωρισθεί με αναλυτικές περιγραφές, μέσω αλληλογραφίας και Δελτίων Τύπου που είχαν δημοσιευθεί μετά τις επίσημες, τακτικές επισκέψεις της τελευταίας και των αντίστοιχων ελεγκτικών μηχανισμών της (Δ.Τ.: 04/08/2010, 15/09/2010, 13/12/2010).
Μετά όμως από σωρεία σημερινών δημοσιευμάτων για την απόφαση της ΔΕΜΑ που έχει ως θέμα την άρση της τέλεσης των XVII Μεσογειακών Αγώνων από την χώρα μας, αλλά και με την έως τώρα απουσία επίσημης ενημέρωσης από την τελευταία, η ΟΕΜΑ Βόλος 2013, συγκαλεί άμεσα διοικητικό συμβούλιο με στόχο τον καθορισμό των επόμενων κινήσεων της».
Στη φωτογραφία ο πρόεδρος Γιώργος Κολέτσος και η διευθύνουσα σύμβουλος Φανή Κουτρουμπά.