Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Με ρούχα Polo Ralph Laurent η ομάδα των ΗΠΑ

Το γεγονός ότι είναι πάντα η μεγαλύτερη ομάδα που μετέχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και η ισχυρότερη με πάνω από 100 μετάλλια σε κάθε διοργάνωση καθιστά την Αμερικανική ομάδα ένα «προϊόν» που όλοι θέλουν να αποκτήσουν μία σχέση μαζί της.
Μία σχέση που μπορεί να είναι σε πολλούς τομείς, αρκεί να υπάρχει φαντασία και… όρεξη για εισροή χρημάτων. Αυτό οδήγησε τη εταιρία πολιτικής ένδυσης Ralph Laurent να ανανεώσει το χορηγία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2010 και το 2012.
Με απλά λόγια η ομάδα των ΗΠΑ, πάνω από 1000 άτομα μαζί με τους συνοδούς, τους προπονητές τους τεχνικούς και όλους τους άλλους θα φορά «Polo» όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια από το 2002 και μετά.
Η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων δεν είναι μόνο ένα αθλητικό γεγονός. Είναι μία γιορτή, μία ευκαιρία να δείξει η διοργανώτρια χώρα την ιστορία της, ένα πολιτιστικό γεγονός δηλαδή, που παρακολουθούν πάνω από 4 δισεκατομμύρια τηλεθεατές.
Λογικό λοιπόν για μία εταιρία μόδας όπως η Ralph Laurent να θέλει να έχει εμπλοκή παρά το πολύ μεγάλο κόστος. Η συμφωνία της χορηγία δεν περιλαμβάνει μετρητά, αλλά μόνο την ενδυμασία για την έναρξη και τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων.
Τώρα όσοι θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες για την ενδυμασία της Αμερικάνικης Ομάδας στο Βανκούβερ, θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι το Δεκέμβριο που θα γίνει η παρουσίαση. Στη φωτογραφία, αθλητές με την ενδυμασία «Polo» της ομάδας στο Πεκίνο μαζί με τον τότε πρόεδρο Τζορτζ Μπους.