Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Η ευκαιρία του Ιωαννίδη να πάρει... κεφάλια

Κάποιος λέει ψέματα και είναι πολύ εύκολο να το διαπιστώσουμε. Ο Βασίλης Σεβαστής επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι δεν πέρασαν από έλεγχο ντόπινγκ όλοι οι αθλητές που έστειλε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στους Μεσογειακούς.
Από την άλλη η ΕΟΕ υποστηρίζει ότι όλοι πέρασαν από έλεγχο με τα γνωστά αποτελέσματα, τις καθυστερήσεις στις αναλύσεις των δειγμάτων που μας έφεραν στο επίκεντρο του ντόπινγκ με τα κρούσματα της άρσης βαρών.
Τα πράγματα λοιπόν είναι πιο απλά απ’ ότι θα περίμεναν ορισμένοι. Ξεκάθαρα για όλες τις πλευρές.
Η καταγγελία του προέδρου του ΣΕΓΑΣ στο ραδιοφωνικό σταθμό 9.84 είναι σοβαρή. Θα πρέπει λοιπόν πέρα από την απάντηση της ΕΟΕ να δώσει και τη λίστα με τα ονόματα καθώς και το πότε πέρασαν έλεγχο ντόπινγκ.
Έλεγχο σε διάστημα 30-40 ημέρες πριν από τους Μεσογειακούς Αγώνες, όχι έλεγχο που έγινε προ… τριμήνου.
Το ίδιο πρέπει να πράξει και το ΕΣΚΑΝ και να κοινοποιήσει τη λίστα με τα ονόματα των αθλητών που πέρασαν από έλεγχο καθώς και τις ημερομηνίες.
Στην προκειμένη περίπτωση και οι τρεις δεν μπορεί να έχουν δίκαιο.
Ή ο Σεβαστής είναι ψεύτης, μιλάει χωρίς να γνωρίζει, ή η ΕΟΕ δεν ζήτησε έλεγχο, ή έστειλε λίστα με τα ονόματα των αθλητών και το ΕΣΚΑΝ δεν έκανε καλά τη δουλειά του.
Η κοροϊδία πρέπει να λάβει ένα τέλος.
Κάποιος να πάει σπίτι του.
Το ζήτησε άλλωστε και ο Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της ΕΟΕ σε συνάντηση που έγινε πριν από μερικές ημέρες.
Δικαιολογίες δεν έχουν θέση.
Και επειδή σήμερα το πρωί συγκαλεί σύσκεψη για το ντόπινγκ ο Γιάννης Ιωαννίδης καλό θα ήταν όσοι δεν έκαναν καλή τη δουλειά τους και μας εξέθεσαν να έχουν στην τσέπη και καμιά παραίτηση.