Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Δύο μετάλλια στο στίβο, ένα στην ιππασία, 9 στο σύνολο

Δύο τα μετάλλια για τον στίβο στη σημερινή μέρα, ένα χρυσό και ένα αργυρό. Η Γεωργία Κοκλώνη κέρδισε την κούρσα των 100μ. με 11.41 χαρίζοντας το δεύτερο χρυσό στους 16ους Μεσογειακούς στο στίβο που παρά τις απουσίες μετρά σε δύο ημέρες 6 μετάλλια.
Το δεύτερο μετάλλιο ήρθε στο ύψος από τον Κώστα Μπανιώτη με 2.28 που πήρε τη δεύτερη θέση πίσω από τον Κύπριο Κυριάκο Ιωάννου (2.30), ενώ τρίτος ήταν ο Σέρβος Ντραγκουτίν Τόπιτς (2.26).
Και για να δώσουμε τη στατιστική των μεταλλίων, με το αργυρό του Μπανιώτη η Ελλάδα μετρά 180 μετάλλια στο στίβο, το άθλημα με τα περισσότερα στο θεσμό των Μεσογειακών.

Χάλκινο μετάλλιο στην ιππασία
Χάλκινο μετάλλιο στην ιππασία κέρδισε η ομάδα υπερπήδησης εμποδίων στους Μεσογειακού. Ο Αντώνης Πετρής (LIQUIDO), Αλέξανδρος Φουρλής (CAPUCCINO), Ευαγγελία Δενδρινού (LIBERTY) και Γκιόργκι Κορμέντι (SILONA B) με 16 βαθμούς ποινής τερμάτισαν πίσω από Γαλλία (0 βαθμούς) και Ισπανία (4 βαθμοί).

Εννέα μετάλλια τη σημερινή μέρα
Αρκετά καλή η σημερινή 6η μέρα των Μεσογειακών για τα Ελληνικά χρώματα με 9 μετάλλια στο σύνολο από τα οποία 3 χρυσά, 2 αργυρά και 4 χάλκινα.