Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Καθοριστικός ο αγώνας της Ελλάδας με τη Συρία

Μονόδρομος η νίκη της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας στους Μεσογειακούς κόντρα στη Συρία αύριο το απόγευμα.
Μία νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, αφού στη χειρότερο σενάριο θα τερματίσει δεύτερη στον όμιλο (παίζει για θέσεις 5-8), ενώ αν καταφέρει να αποσπάσει έστω και ισοπαλία από την Ιταλία στον τελευταίο αγώνα των ομίλων στις 29 του μήνα τότε θα παίξει για τις θέσεις 1-4, πάει δηλαδή ακόμα και για μετάλλιο.
Όλα αυτά ύστερα από το… στραβοπάτημα των Ιταλών και το ισόπαλο 1-1 που έφεραν χθες στον αγώνα με τη Συρία. Μία Συρία που δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο, αντίθετα με τους Ιταλούς που είχαν ευκαιρίες, όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με προπονητή το Νίκο Νιόμπλια, έχει καταλύσει στην πόλη Σουλμόνα, περίπου 50χιλ. μακριά από την ΄Ακουιλα όπου γίνονται οι αγώνες του Α΄ομίλου. Πάντως ο κόσμος φοβάται να πάει στην Άκουιλα την πόλη που χτυπήθηκε από τον καταστροφικό σεισμό πριν από περίπου δύο μήνες και χαρακτηριστικό είναι ότι στον αγώνα της Ιταλίας με τη Συρία τον παρακολούθησαν περίπου 500 θεατές σε ένα στάδιο χωρητικότητας 5.000 θέσεων.
Ούτε οι Ιταλοί δεν πήγαν…
Όσο για τον Μιχάλη Παυλή (φωτό) το νεαρό επιθετικό της ΑΕΚ, όλοι περιμένουν να σκοράρει και να… δείξει το δρόμο για το βάθρο.