Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Ορισμένοι ακόμα ασχολούνται με τις… καρέκλες της ΕΟΕ

Ο κόσμος προχωρά μπροστά, οι εξελίξεις στον αθλητισμό και σε ότι αφορά το Ολυμπιακό Κίνημα μέσα από το greek-olympics.blogspot.com είναι πολλές, όμως αυτά δεν τους… αγγίζουν.
Στην Ελλάδα όπως θα δείτε ορισμένοι ασχολούνται ακόμα με το αν θα έχουν ή όχι καρέκλα στην Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Η ομοσπονδία Κέρλινγκ και ο εκπρόσωπός της στην εκλογική διαδικασία της ΕΟΕ, Κώστας Ουίλς (φωτό) προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης της ΕΟΕ στις 26 Φεβρουαρίου, της πρώτης απόφασης της νέας διοίκησης με την οποία τους… πέταξαν έξω.
Ο Κώστας Ουίλς ήταν με την πλευρά του Μίνωα Κυριακού και για αυτό η άλλη πλευρά του Σπύρου Καπράλου αν θα θυμάστε είχαν προσφύγει και αυτή στο ΣτΕ για αντικανονική συμμετοχή του.
Το χειρότερο για τον Κώστα Ουίλς είναι ότι εκτός από την ΕΟΕ, καλείται να αποχωρίσει και από τον Πανελλήνιο ΓΣ στον οποίο είχε στήσει παγοδρόμιο.
Το κέρλινγκ, το αγώνισμά με τις «σβούρες και τις σκούπες» στον πάγο είναι ολυμπιακό, όμως στην Ελλάδα δεν έχει καμία δραστηριότητα ούτε διεξάγεται πανελλήνιο πρωτάθλημα όπως ορίζουν οι κανονισμοί ώστε να εκπροσωπηθεί στην ΕΟΕ, όπως δεν είχε εκπροσωπηθεί και το 2005 στην εκλογή του Μίνωα Κυριακού.
Δυστυχώς για την ΕΟΕ, τη νέα διοίκηση, οι πρώτοι περίπου τρεις μήνες δεν έχουν φέρει τίποτα το καινούργιο.
Καμία δράση, καμία πρωτοβουλία, καμία εμπλοκή στα σοβαρά θέματα.
Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα αλλάξει…