Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Ο… κύβος για τον Κυριακού, έπεσε στην τοξοβολία


Ένα βήμα κάθε φορά. Αυτό άρχισε να ακολουθεί και πάλι ο Μίνωας Κυριακού με στόχο, τι άλλο από την προεδρεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Όπως είχαμε γράψει και πριν από έναν μήνα, η προσπάθεια που θα έκανε για να εξασφαλίσει ομοσπονδία θα ήταν μέσα από κάποια από τις λεγόμενες, μικρές, στις οποίες οποιοσδήποτε μπορεί και να εκλεγεί, αλλά και να πάρει την εκπροσώπησή της στην ΕΟΕ.
Το είχαμε γράψε εδώ σε αυτό το blog, στις 4 Σεπτεμβρίου, πριν από 50 ημέρες ότι η τοξοβολία αποτελεί πιθανό στόχο και επιβεβαιωθήκαμε. Μετά το χόκεϊ επί χόρτου που επιλέχθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, τώρα σειρά έχει η τοξοβολία.
Με μία μόνο διαφορά.
Ο Μίνωας Κυριακού δεν θέλει μόνο την εκπροσώπηση στην ΕΟΕ, αλλά την προεδρεία της Ομοσπονδίας ώστε να μην έχει πρόβλημα στη συνέχεια. Το πρόβλημα μάλλον θα το έχει όμως η ομοσπονδία Τοξοβολίας, αφού ουσιαστικά δεν θα έχει πρόεδρο λειτουργικό, μιας και σε όλους είναι γνωστό ότι οι υποχρεώσεις του κ. Κυριακού είναι πολλές και δύσκολα θα ασχοληθεί με το άθλημα.
Η αίτηση για την υποψηφιότητά του στις εκλογές για νέα διοίκηση έφτασε σήμερα στα γραφεία της Τοξοβολίας και τώρα αναμένει τη γενική συνέλευση της 9ης Νοεμβρίου που θα τον εκλέξει μέλος – αρχικά – και στη συνέχεια στη συγκρότηση σε «σώμα» θα αναλάβει πρόεδρος. Οι λεπτομέρειες έχουν ρυθμιστεί και όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πραγματοποιήσει το στόχο του.