Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008

«Φορτώθηκε» όλη την Ελλάδα η Έλλη


Η αλήθεια ήταν ότι με τόση απογοήτευση όλες αυτές τις ημέρες με τις υποθέσεις ντόπινγκ, τις σφαλιάρες που ρίχνει η ΔΟΕ, ονομάζοντας την Ελλάδα ως «χρυσή νικήτρια στο ντόπινγκ», την απουσία αντίδρασης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που είναι ο μοναδικός συνομιλητής σε αυτό το επίπεδο, αλλά και τις ατυχίες περιμέναμε σήμερα να γελάσει λίγο το χειλάκι μας.
Το τεκβοντό, άθλημα που μας έχει χαρίσει επιτυχίες σε Ολυμπιακούς Αγώνες ξεκινά στο τέλος του Ολυμπιακού προγράμματος και για εμάς τους Έλληνες θα έφερνε την ολοκλήρωση μιας διοργάνωσης με μία ευχάριστη νότα. Η Έλλη Μυστακίδου (κατ. 67κ.) έχασε από τον πρώτο κιόλας αγώνας στη φάση των «16».
Η Μυστακίδου «αργυρή» Ολυμπιονίκης της Αθήνας έχασε με 1-0 από την Ασουνσιόν Οκάσιο Ροντρίγκες από το Πουέρτο Ρίκο κλείνοντας όπως είπε την υπόθεση «Ολυμπιακοί Αγώνες». Η Έλλη δηλώνει ότι στο Πεκίνο ήταν η τελευταία φορά που αγωνίζεται σε τέτοια διοργάνωση, ενώ δεν έκρυψε ότι ένιωθε μεγάλη «πίεση για διάκριση» κάτι που την έκανε νευρική πάνω στον αγώνα. Υπομονή και πίστη για κάτι καλύτερο στη συνέχεια στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πεκίνου.
Στίβος
Στην 37η θέση στα 50.000μ. βάδην τερμάτισε ο Κώστας Στεφανόπουλος, με χρόνο 4ώρ. 07.53.